Geertruidenberg Klassiek: Pianosolo, Sofia Vasheruk

01-02-2015

Geertruidenberg Klassiek is een serie concerten op iedere eerste zondag van de maand, ook in de zomermaanden!

Vandaag een pianoconcert door de Russische pianiste Sofia Vasheruk.
Sofia Vasheruk werd in Moskou geboren op 14 mei 1988. Op haar vierde jaar begon ze met haar pianostudie en werd ze toegelaten tot de pianoklas voor begaafde kinderen. Sofia speelt solo en kamermuziekconcerten, zoals met het Siestango Quartet. Ze vormt een pianoduo met Andrey Nesterenko en een duo met bariton Daniel Herman Mostert.
In 2013 was zij finaliste in het pianistenfestival 'Young Pianist Foundation' in Amsterdam.

Prelude: Jason & Lewis Hu, piano

Locatie is de unieke middeleeuwse crypte van de Geertruidskerk te Geertruidenberg.
Aanvang: 15.00 uur, zaal open vanaf 14.30 uur.

Reserveren via www.geertruidenberg-klassiek.nl

In de onmiddellijke omgeving van de kerk is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Locatie: Geertruidskerk